Вітаємо! Сьогодні розкажемо Вам про плитковий або модульний ковролін. 
Ринок покриттів для підлоги більше ніж різноманітний але і тут є матеріали, які можуть приємно вразити. Такий матеріал - килимова плитка. Чим саме вона цікава для споживача ми спробуємо стисло розібратись.
 Плитковий ковролін – не нове, але дуже недооцінене покриття. Він досить універсальний в застосуванні. Завдяки своїй зносостійкості може бути використаний, як для дому чи квартири, так і в офісі, невеличкому магазині, ресторані або готелі. Крім зносостійкості, килимова плитка має привабливий зовнішній вигляд, досить функціональна та екологічна, а також є непоганим звуко- та теплоізолюючим матеріалом. Плитка має однакові модулі 50*50 см з товщиною від п’яти міліметрів. Основою модульної килимової плитки є бітум, який модифікують і завдяки цьому покриття набуває стійкості до навантажень та зберігає свою геометрію. Якщо Ви стоїте перед вибором покриття, то радимо звернути увагу саме на килимову плитку. А впевненості в виборі Вам нададуть безсумнівні переваги цього покриття:
  1. Шумопоглинання
  2. Теплоізоляційні властивості
  3. Тривалий термін служби
  4. Екологічність
  5. Високий рівень пожежної безпеки
  6. Легке укладання та заміна пошкоджених модулів
  7. Великий вибір кольорів
  8. Достатньо демократична ціна.

Ще одна причина – це можливість комбінувати різні кольори при укладці, а також створювати з модульного ковроліну різноманітні малюнки, починаючи від простого укладання «шахами» і закінчуючи складними геометричними зображеннями.