Дерево з давніх-давен є одним з найпопулярніших матеріалів, що використовується людством для будівництва та оздоблення приміщень. Таким воно залишається і в наш час як би не мінялась мода та стилі в оздобленні інтер'єрів. 
З появою керамограніту та розвитку технологій його виробництва з' явилась величезна кількість плитки, яка майже абсолютно точно відтворює фактуру дерева будь-якої породи та кольору. А завдячуючи високим фізико-технічним якостям керамограніт "під дерево" або по-іншому плитка "під ламінат" може бути використаний всюди, де справжнє дерево не витримає навантажень або умов експлуатації. Наприклад фасадна частина будинку, вхідна група, відкрита тераса або зона біля басейну, місця загального користування і т.д. Тут присутні багато факторів впливу, які негативно впливають на деревину – ультрафіолет, сезонні зміни температур та вологості, опади та інше. Керамограніт має високу зносостійкість, волого- та морозостійкий, витримує великі навантаження, стійкий до впливу ультрафіолету та хімічних речовин (актуально для зон біля басейнів). Ось чому плитка "під ламінат" буде гарним вибором для тих хто цінує якість, екологічність і практичність та вміє рахувати гроші.
Керамограніт "під ламінат" - це класика в оздобленні приміщень. Керамограніт « під дерево» підійде під будь-який стиль оформлення. Він чудово поєднується з каменем, цеглою, бетоном, мармуром. Прекрасно виглядає, як в заміському будинку, так і в квартирі. Різноманіття розмірів та фактур з імітацією великої кількості порід дерева дозволяє підібрати необхідний саме Вам варіант. На ринку України представлені десяткі виробників керамічної плитки, у яких є багато колекцій «під дошку». Це дає можливість купити керамограніт, що імітує дерево, з будь-яким бюджетом. Останнім часом таку плитку використовують не тільки для підлоги, а й для оздоблення стільниць під раковину, робочих стін на кухні, використовують для облицювання підвіконня, просто окремих стін у приміщеннях в якості декору та при зонуванні приміщень, найчастіше це санвузли з душовою. А також дуже часто, застосовують як акцент, особливо в просторах, де переважає бетон або камінь. На їхньому тлі керамограніт з фактурою дерева виглядає доволі ефектно. Завдяки зносостійкості він може бути використаний у офісі, магазині, громадському приміщенні. Керамограніт з імітацією дерева завжди виглядає сучасно і трендово та додає нотку затишку та спокою.
Який висновок можна зробити з попередніх публікацій про керамограніт з імітацією дерева або плитку "під ламінат"? Плануючи дизайн майбутнього інтер' єру Ви можете не хвилюватись, що використовуючи плитку з фактурою дерева вона з часом втратить актуальність та не відповідатиме новим трендам. Адже, як показує практика, мода та тенденції змінюються, але класичні фактури та їх поєднання завжди лишаються в ТОПах і зберігають свою популярність в усі часи. Плануючи витрати на плитку Ви, так само, можете не перейматись стосовно ціни. В будь-якому випадку велика кількість виробників та величезний асортиментний ряд їхніх колекцій дозволить Вам купити керамограніт "під дерево" маючи навіть невеликий бюджет. Стосовно використання плитки з імітацією дерева, то тут все обмежується лише Вашою фантазією та сферою застосування - є деякі специфічні характеристики, такі як антиковзальний ефект, яких вимагають ті чи інші приміщення або ділянки. В цілому ж керамограніт своєю універсальністю, великим вибором фактур та розмірів задовільнить кожного хто вирішить використати його в оздобленні свого життєвого простору.
Чому краще купити плитку в салоні плитки та сантехніки «АВС КЕРАМІКА»?
Якщо ви хочете купити плитку за вигідною ціною, то АВС КЕРАМІКА це ваш найкращий вибір.
 Ми співпрацюємо з виробниками. Тобто є можливість надати вигідну ціну на плитку.
 Багаторічний досвід реалізації плитки та сантехніки як у роздріб, так і оптом.
 Досвід роботи з комплектації об'єктів будівництва.
 Швидкість та надійність доставки. «АВС КЕРАМІКА» здійснює доставку плитки та сантехніки по всій Україні та у будь-який спосіб.
Сподіваємося, що надана в цій статті інформація була цікавою та пізнавальною і за її допомогою Ви зможете впевнено зробити вибір плитки, яка доставлятиме естетичне та практичне задоволення довгі роки.
Фахівці «АВС КЕРАМІКА» допоможуть Вам у цьому.
Переглянути зразки, замовити та купити плитку Ви можете у нашому салоні за адресою:
м. Київ, вул. Академіка Заболотного,37
ТРЦ АРТ МОЛ (перший поверх)
або на сайті https://abcceramica.com.ua /
За додатковою інформацією про наявність та актуальні ціни телефонуйте:
(067) 328-29-59
(095) 351-67-27
(063) 151-05-05