В продовження теми терасної дошки розглянемо переваги цього покриття .
Отже почнемо. 
Завдяки застосуванню новітніх технологій можна виділити такі основні переваги:
  1. Насамперед це стійкість до перепаду температур. Морозостійкість. На відміну від натуральної деревини, яка в умовах сезонних змін довго не витримує, декінг здатен зберігати свій початковий вигляд тривалий час . Тому його застосовують навіть у північних країнах де більшу частину року стоять морози.
  2. Вологостійкість. Це ще одна значна перевага терасної дошки. Вона просочена спеціальними компонентами які запобігають проникненню вологи. І додатковий захист від дощу чи снігу їй не потрібен . Тому вона дуже популярний матеріал для оздоблення простір біля басейнів або пірсів.
  3. Якісна та безпечна поверхня. Ви можете сміливо ходити босоніж або дозволяти гратись дітям не боючись зазнати пошкоджень. Поверхня декінгу забезпечить захист від появи зачепів та сколів. А його рельєф створює протиковзальний ефект.
  4. Міцність. Будь-який механічний вплив який можна спричинити в побутових умовах - ходіння на підборах, пересування важких предметів, розваги та заняття зі спортивним інвентарем та інше, не вплине на якість та зовнішній вигляд покриття..
  5. Стійкість до шкідників та бактеріям. При виготовленні матеріалу, крім натуральної деревини, використовуються полімери через які цвіль, грибок та шкідники на декінг не впливають.

І це ще не всі переваги!
Далі буде ...