В доповнення до попередньої публікаціїї де ми почали писати про переваги терасної дошки розглянемо ще декілька її переваг :

  1. Простота догляду. Будь-якої додаткової обробки терасна дошка не потребує. Достатньо лише час від часу її мити, видаляючи забруднення. Підійдуть звичайних миючих засобів та води.
  2. Гарний дренаж . На лицьовій поверхні є спеціальні канавки, куди стікає вода. Під час монтажу між планками залишаються невеличкі проміжки, завдяки чому не утворюються калюжі. Це ще одна причина використати ДПК дошку у басейнів, в лазнях, саунах та біля причалів.
  3. Естетика. Терасна дошка повторює текстуру та колір натурального дерева тому виглядає дорого і благородно.
  4. Стійкість до ультрафіолету. Декінг не схильний до втрати кольору та руйнування під впливом ультрафіолетових променів. Тому протягом усього періоду експлуатації зберігатиме привабливий зовнішній вигляд.
  5. Також до основних переваг треба віднести стійкість ДПК дошки до хлорованої та солоної води. Це знову ж таки актуально при оздобленні зони басейну або пірсів і причалів.

Це покриття буде служити Вам довгі роки за умови правильного встановлення та дотримання правил експлуатації.
Всі вище вказані переваги кажуть нам про те, що терасна дошка є чудовим варіантом для оформлення зовнішніх зон .
Проте є у цього покриття і недоліки. Які саме? А про це ми розповімо в найближчих публікаціях присвячених терасній дошці. До зустрічі!