Досить часто нас запитують в чому полягає відмінність у поверхнях плитки, адже є декілька варіантів. Спробуємо розібратись. 

Плитка з матовим покриттям. Плитка з таким покриттям приємна на дотик. Має делікатну поверхню зі своєю неповторною естетикою. Найбільше підходить для імітації натуральних матеріалів. Тому в більшість виробників використовують плитку з матовим покриттям для імітації дерева, бетону або натурального каменю. Має гарні протиковзальні властивості, що актуально для плитки у санвузли. Звісно вона не така яскрава ніж глянцева, але тим не менш дуже популярна. Дизайнери не рекомендують використовувати таку плитку у невеликих приміщеннях – через низьке відбиття світла таке покриття буде візуально зменшувати простір.

Глянцева глазурована плитка. Глянцева поверхня плитки додає їй привабливого та яскравішого вигляду та блиску. Така поверхня кераміки є результатом нанесення глазурі на матову поверхню. Завдяки чому плитка отримує не тільки додаткову вологостійкість та міцність, але й глибокий та сяючий блиск, який дуже полюбляють дизайнери, тому досить часто використовують її при створенні проектів. Глянцева плитка, завдяки грі світла, допомагає візуально збільшити приміщення. Тому цей варіант покриття є оптимальним для невеликих просторів. В той же час на такій поверхні краще помітно бруд та пил, а при використанні такої плитки для підлоги треба мати на увазі, що глянець слизький. Тому обираючи плитку з такою поверхнею для санвузла – пам’ятайте про безпеку.

Полірована поверхня плитки. Дуже схожа на глянець. Але на відміну від глянця може бути нанесене тільки на керамограніт. Такого ефекту досягають не нанесенням скляної глазурі, а шляхом полірування поверхні керамограніту. Такий метод дає можливість отримати глибокий, яскраво виражений малюнок з привабливим блиском. Високі технічні характеристики та чудовий зовнішній вигляд роблять таку плитку найбільш популярною при оформленні приміщень. Але і тут слід пам’ятати про безпеку використання такого покриття на плитці для підлоги, бо як і глянець – поліроване покриття досить слизьке при попаданні вологи.

Лапатована плитка. Напівполірована або Lappato - це обробка поверхні по технології часткового полірування за допомогою шліфувального каміння. В результаті отримуємо поєднання матового та полірованого покриття – блиск та яскравий вигляд поліровки і практичність та безпеку матової плитки. Цей тип покриття, як і полірування використовують лише для керамограніту.

Рельєфна плитка. Плитка, що має виразну, рельєфну структуру малюнка, може бути виконана за різними технологіями нанесення. Найчастіше використовується для декоративних елементів та орнаментів, а також коли є необхідність відтворити глибоку фактуру шкіри, дерева або тканини. З точки зору безпеки такої плитки для використання на підлозі, то за рахунок рельєфу вона досить безпечна.

Сатинована плитка. Має неповторну оксамитову поверхню, що робить плитку незвичайною та дуже привабливою.

Чому краще купити плитку в салоні плитки та сантехніки «АВС КЕРАМІКА»?

Якщо ви хочете купити плитку за вигідною ціною, то АВС КЕРАМІКА це ваш найкращий вибір.

 Ми співпрацюємо з виробниками. Тобто є можливість надати вигідну ціну на плитку.

 Багаторічний досвід реалізації плитки та сантехніки як у роздріб, так і оптом.

 Досвід роботи з комплектації об'єктів будівництва.

 Швидкість та надійність доставки. «АВС КЕРАМІКА» здійснює доставку плитки та сантехніки по всій Україні та у будь-який спосіб.

Сподіваємося, що надана в цій статті інформація була цікавою та пізнавальною і за її допомогою Ви зможете впевнено зробити вибір плитки, яка доставлятиме естетичне та практичне задоволення довгі роки.

Фахівці «АВС КЕРАМІКА» допоможуть Вам у цьому.

Переглянути зразки, замовити та купити плитку Ви можете у нашому салоні за адресою:

м. Київ, вул. Академіка Заболотного,37

ТРЦ АРТ МОЛ (перший поверх)

або на сайті https://abcceramica.com.ua /

За додатковою інформацією про наявність та актуальні ціни телефонуйте:

(067) 328-29-59

(095) 351-67-27

(063) 151-05-05