Представляємо Вам ще одного виробника потовщеного керамограніту  польський Cerrad.  

Cerrad багато років присутній на польському та закордонному ринках і сьогодні займає одне з провідних місць в рейтингу виробничих компаній, що найбільш динамічно розвиваються в Європі. Продукти Cerrad дозволяють втілити в життя мрії про унікальну неповторну композицію. Різноманітний дизайн, багата палітра і широкий спектр мультиформатів дозволяють вільно втілити найсміливіші архітектурні рішення. Колекції керамічної плитки Cerrad визнаються клієнтами з більш ніж п’ятдесяти країн по всьому світу. Окрім цього лінійка цієї польської плитки включає в себе клінкерну плитку, плитку для терас, потовщений керамограніт 20 мм та багато іншого. Ми ж детальніше познайомимось з колекціями керамограніту товщиною 2 см. Отже,

Альтернативою плитці сірих відтінків є колекція Ragaya, що поєднує тепло і елегантність дерева з довговічністю і функціональністю керамогранітної плитки.
Малюнок, стилізований під дерево, – позачасовий і підходить до багатьох стилів, завдяки чому можна бути впевненим, що облаштований простір саду і тераси буде виглядати бездоганно довгі роки.

Модний сад – це місце, підпорядковане особистим вимогам.
Важливо, щоб він був функціональним і оформленим відповідно до сучасних тенденцій. Створення такого простору здається складним завданням, але ключем до досягнення бажаного ефекту є плитка з колекції Tauro, стилізована під дерево, яка ідеально підходить для укладання садових доріжок і місця для відпочинку в саду.

Бетон – невід’ємний елемент індустріального стилю, він відмінно підходить для того, щоб підкреслити чарівність мінімалістичних композицій як характерної прикраси простоти. Універсальний характер плитки з колекції Testo дозволяє створювати незвичайні композиції, в тому числі з використанням гравію і рослинності.

Дизайн, натхненний світом природи, зробить плитку з колекції Cliff ідеальним тлом для пишної зелені саду. Плитка чотирьох кольорів, стилізована під камінь, – універсальний спосіб підкреслити архітектуру будівлі і надати характеру терасам і садовим доріжкам.

Точна імітації натурального каменю, плитка з колекції Arragos – найтриваліше і практичне рішення, яке буде працювати в саду як влітку, так і взимку.
Гарний візерунок з плитки підкреслить природність і внесе гармонію в облаштування сучасного простору навколо будинку.

Правильно прокладені доріжки можуть повністю змінити зовнішній вигляд ділянки, надавши йому характер і підкресливши переваги. Гладка поверхня і природна кольорова гама колекції Stratic підкреслять мінімалістичний, але ефектний дизайн, натхненний суворістю бетону.

Керамогранітна плитка з колекції Verness, стилізована під камінь, – це не тільки зовнішня привабливість, але і функціональність, пов’язана з відсутністю просочення, простотою укладання і максимальною стійкістю до примх погоди.
Три природних відтінки плитки майстерно впишуться в ландшафт, будучи нейтральною основою для будь-якого оформлення.

 

Плитка з колекції Crafter створена для тих, хто цінує бездоганну естетику і в той же час вимагає найвищих технічних параметрів. Природна палітра кольорів, від чорного до більш світлих відтінків, срібного та сірого, надасть багато можливостей при оформленні.

 

Чому краще купити плитку в салоні плитки та сантехніки «АВС КЕРАМІКА»?

Якщо ви хочете купити плитку за вигідною ціною, то АВС КЕРАМІКА це ваш найкращий вибір.

 Багаторічний досвід реалізації плитки та сантехніки як у роздріб, так і оптом.

 Досвід роботи з комплектації об'єктів будівництва.

 Швидкість та надійність доставки. «АВС КЕРАМІКА» здійснює доставку плитки та сантехніки по всій Україні та будь-яким способом.

Сподіваємося, що надана в цій статті інформація була цікавою та пізнавальною і за її допомогою Ви зможете з упевненістю зробити вибір плитки, яка доставлятиме естетичне та практичне задоволення довгі роки.

Фахівці «АВС КЕРАМІКА» допоможуть Вам у цьому.

Переглянути зразки, замовити та купити плитку Ви можете у нашому салоні за адресою:

м. Київ, вул. Академіка Заболотного,37

ТРЦ АРТ МОЛ (перший поверх)

або на сайті https://abcceramica.com.ua/

За додатковою інформацією про наявність та актуальні ціни телефонуйте:

(067) 328-29-59

(095) 351-67-27

(063) 151-05-05