До Вашої уваги потовщений крамограніт від польського виробника Opoczno.

До Вашої уваги потовщений крамограніт від польського виробника Opoczno. Тераси, викладені керамогранітом товщиною 20 міліметрів від Opoczno практично не піддаються руйнуванню, і в той же час відповідають сучасним трендам в оздобленні будинків і зон навколо них. Найсучасніша технологія, яка використовується при виробництві керамограніту Opoczno, гарантує високі технічні та експлуатаційні характеристики, завдяки чому керамограніт добре себе проявляє в суворих погодних умовах і матиме ефектний вигляд протягом багатьох років. Його безперечною перевагою є також той факт, що він може бути викладений самостійно – це заощадить гроші та не потребує роботи спеціальних фахівців. Плити можна укладати на різні поверхні - на траву, гравій, а також на опори. Польська потовщена керамогранітна плитка Opoczno має досить багато переваг при використанні:

Стійкість до навантажень

Морозостійкість

Стійкість до хімічних речовин

Екологічність

Стійкість до забруднень

Стійкість до ковзання

Стійкість до вигорання

Солестійкість

Легкий монтаж

Не потребує додаткового догляду та обробки

Декілька слів про колекції керамограніта товщиною 20 міліметрів, які входять в цю лінійку.

Колекція ATAKAMA 2.0 — це колекція з трьох керамічних плиток бежевого і двох відтінків сірого. Сучасні технології, які використовуються в їх виробництві, дозволяють нам забезпечити найвищі параметри якості, включаючи виняткову довговічність і стійкість до погодних умов.

ATAKAMA 2.0 - це не тільки якісна і солідна, а й оригінальна плиткова графіка, що імітує природу. Кожна плитка має чіткий малюнок, який відображає природну фактуру каменю. Завдяки цьому плитка ідеально поєднується з оточенням – у парку, саду чи на пляжі.

Колекція NEWSTONE 2.0 Шукаєте елегантну керамічну плитку, яка буде працювати за будь-яких погодних умов? Newstone 2.0 — це кераміка, яка додасть унікального характеру як садовій терасі, так і доріжці до будинку. Суцільна поверхня, що імітує натуральний камінь у відтінках сірого, ідеально доповнить сучасний будинок. Якщо ви шукаєте рішення, які прослужать роками і ніколи не вийдуть з моди - ці плити з кам'яними візерунками товщиною 2 см є ідеальним вибором!

Підлогова плитка Grava 2.0 – колекція для тих, хто шукає натхнення серед строгих інтер’єрів. Їх дизайн відноситься до бетонних, монументальних споруд. Мрієте про промислове облаштування навколо свого будинку? Цей продукт стане хітом. Завдяки йому ви створите патіо, в яке з радістю запрошуватимете друзів. Варто протиставити необроблену плитку декоративним рослинам, розміщеним у великих горщиках. Якщо ви хочете надати приміщенню трохи чарівності - повісьте різнокольорові світильники.

Матова обробка поверхні і антиковзання класу R10B гарантують стійкість навіть у найважчих умовах. Завдяки цьому Grava 2.0 товщиною 2 см відмінно працюватиме не тільки як домашній тротуар чи садова доріжка, а й як під’їзна доріжка чи місце для паркування. Мінімалістична та необроблена - така плитка може стати прикрасою будь-якого будинку!

Сучасне будівництво потребує сучасних рішень. Щоб додати неповторний характер своїм дизайнам, вибирайте оригінальну плитку. Gres Gigant 2.0 ідеально підходить для всіх місць перед будинком, де потрібна рівна поверхня. Велика плитка сірих відтінків нагадує натуральний камінь. Завдяки цьому вони чудово впишуться в природу в саду.

Gres Gigant 2.0 стійкий до погодних умов. Якщо ви думаєте про стильну під'їзну доріжку для свого автомобіля, то це буде відмінний вибір - вони витримують до 1000 кг тиску на одну плиту. За плиткою також легко доглядати - у вас не виникне проблем з прибиранням, тому вона завжди буде виглядати красиво і стильно. Вони однаково добре підійдуть на патіо - в оточенні плетених садових меблів і ретельно підібраних рослин вони допоможуть створити неповторну атмосферу.

Сучасні технології та дизайн - це поєднання з майстерною точністю представлене в новій колекції керамічної плитки для спеціальних завдань - STONE 2.0.

Надстандартна товщина плитки – до 2 см – робить її винятково стійкою до змін погодних умов. Тому діапазон їх застосування дуже широкий - від присадибних ділянок, через комерційні об'єкти (готелі, ресторани, автостоянки, гаражі), до зон відпочинку (парки, пляжі). Плитка в колекції STONE 2.0 доступна в чотирьох колірних варіантах.

Сонячна і тепла колекція, що нагадує ідилічну красу італійської Тоскани або південногрецькі вілли, оточені пишною рослинністю. Це показує, наскільки різноманітний зовнішній вигляд зістареного бетону з його мальовничими переходами і відтінками. Ділянки по краях плиток мають більш чітко виражений темний «ободок». Після укладання плитка створює мозаїку з тонкою неоднорідною структурою бетону. Колекція доступна в трьох ніжних відтінках: Cream, Grey і Taupe.

TOSKANA чудово виглядає як на терасі, так і на балконі. Він дозволяє створити атмосферу, сприятливу для проведення часу на свіжому повітрі. Він міцний і легко миється, стійкий до будь-яких погодних умов і не ковзає.

Чому краще купити плитку в салоні плитки та сантехніки «АВС КЕРАМІКА»?

Якщо ви хочете купити плитку за вигідною ціною, то АВС КЕРАМІКА це ваш найкращий вибір.

 Багаторічний досвід реалізації плитки та сантехніки як у роздріб, так і оптом.

 Досвід роботи з комплектації об'єктів будівництва.

 Швидкість та надійність доставки. «АВС КЕРАМІКА» здійснює доставку плитки та сантехніки по всій Україні та будь-яким способом.

Сподіваємося, що надана в цій статті інформація була цікавою та пізнавальною і за її допомогою Ви зможете з упевненістю зробити вибір плитки, яка доставлятиме естетичне та практичне задоволення довгі роки.

Фахівці «АВС КЕРАМІКА» допоможуть Вам у цьому.

Переглянути зразки, замовити та купити плитку Ви можете у нашому салоні за адресою:

м. Київ, вул. Академіка Заболотного,37

ТРЦ АРТ МОЛ (перший поверх)

або на сайті https://abcceramica.com.ua/

За додатковою інформацією про наявність та актуальні ціни телефонуйте:

(067) 328-29-59

(095) 351-67-27

(063) 151-05-05