Ознайомлення з українським ринком керамічної плитки та керамограніту буде неповним без знайомства з плиткою іспанських виробників.

Іспанська плитка в салоні «АВС КЕРАМІКА»

Ознайомлення з українським ринком керамічної плитки та керамограніту буде неповним без знайомства з плиткою іспанських виробників. Адже протягом багатьох років фабрики з Піренейського півострова є локомотивом технологій та інновацій у виробництві керамограніта, плитки та клінкера, а також одними з законодавців моди у оздобленні інтер`єрів та екстер`єрів.

Кастільйон – є серцем виробництва кераміки в Іспанії. Тут зосереджено близько дев`яноста відсотків або більше 350 підприємств на яких працює майже половина населення регіону. Пов`язане це з великою кількістю родовищ червоної глини на території провінції, а також з гарною логістикою до морського порту у місті Валенсія. З найвідоміших для українського споживача брендів тут знаходяться Pamesa Cerámica Apavisa Equipe Geotiles Baldocer та багато інших.

Іспанські майстри вдало поєднують найкращі традиції поколінь з сучасними трендами та інноваційними розробками. Можна сміливо сказати, що словосполучення «Іспанська плитка» - це не просто слова, а візитна картка цілої країни, її багаторічне надбання.

Плитку з Іспанії можна знайти в будь-якому куточку світу. Вона зустрічається в офісах, торгівельних центрах, приватних будинках та особняках, в розкішних готелях, звичайних квартирах і т.д. Для ринку України ця продукція доволі знайома і має стабільний попит серед споживачів.

Чому саме іспанській плитці варто віддати перевагу при виборі?

1. Кераміка зроблена в Іспанії – це винятковий продукт, що відповідає найсуворішим світовим стандартам та вимогам до якості.

2. Якість плитки гарантується використанням найсучаснішого обладнання та якісними матеріалами для її виробництва.

3. На даний час, за темпами виробництва, Іспанія поступається тільки китайський продукції. Але суттєва перевага фабрик з Піренейського півострова полягає у використанні виключно екологічних та безпечних матеріалів.

4. Велика кількість виробництв керамічної плитки дає можливість обирати серед величезної кількості колекцій, розмірів, фактур та кольорів - будь-яке дизайнерське рішення може бути втілене у життя з продукцією іспанських майстрів.

5. Ціноутворення – доволі розумне і дозволяє споживачам підібрати необхідний матеріал навіть з невеликим бюджетом.

   Останніми роками популярність отримав керамічний граніт великих розмірів і в продовження публікацій про іспанську плитку слід зазначити, що виробники з Піренеїв є одними зі світових лідерів з розвитку цього сегмента. Великоформатний керамограніт - сучасний, трендовий та дуже класний матеріал. Велика кількість фактур дозволить втілити найсміливіші дизайнерські проекти виконані в будь-якому стилі - мінімалізм, лофт, скандинавський стиль або строгий класичний . Кожен зможе знайти рішення під свої вимоги, смак та індивідуальні побажання. Переважна більшість фабрик з Іспанії постійно вдосконалюють технології намагаючись створити колекції з максимально наближеною до натуральних матеріалів фактурою та як найбільшою варіативністю (про це ми писали окремо: https://abcceramica.com.ua/ua/blog/variativnost-plitki-chto-eto-takoe/). Як приклад, плитка великого формату іспанської ТМ «Pamesa» та її колекція «Cr Pisa Gold Leviglass». Велика варіативність цієї колекції робить простір схожим на оздоблений натуральним мармуром, надає більшої вишуканості та елегантності. Також це показник високої технологічності виробника - не всі фабрики можуть виготовляти керамограніт великих розмірів з такою кількістю малюнків в одній колекції. Ознайомитись з асортиментом іспанської широкоформатної плитки можна за посиланням: https://abcceramica.com.ua/shirokoformatnyy-keramogranit/filter/att_country-is-spain/

До теми широкоформатної іспанської плитки зупинимось ще на одному пункті, а саме на використанні великоформатного керамограніту для кухні.

Наразі чимало дизайнерів використовують керамограніт не тільки для облицювання стін та підлоги але й для інших сфер, як альтернативу натуральному камню. Керамогранітні плити великого формату дозволяють отримати велику поверхню майже без стиків та з збереженням візерунка. Завдяки цим якостям плитку стали частіше використовувати на тих поверхнях, де раніше використовували камінь. А поява тонкої широкоформатної плити дала дизайнерам можливість задіяти її у виробництві меблів. На кухні такий керамограніт використовують для виготовлення стільниць, мийок, барних стійок та навіть для оздоблення меблевих фасадів. Ще одним варіантом використання керамограніта для кухні є створення кухонних островів. Сучасні технології та характеристики керамограніту дозволяють вбудувати індукційну варильну поверхню під керамогранітну плиту. Це дає можливість зберегти цілісність малюнку не втрачаючи функціональності робочої поверхні. Великий формат дозволяє отримати керамогранітну кухню в одній загальній концепції, кольорі та малюнку.

Чому краще купити плитку в салоні плитки та сантехніки «АВС КЕРАМІКА»?

Якщо ви хочете купити плитку за вигідною ціною, то АВС КЕРАМІКА це ваш найкращий вибір.

 Ми співпрацюємо з виробниками. Тобто є можливість надати вигідну ціну на плитку.

 Багаторічний досвід реалізації плитки та сантехніки як у роздріб, так і оптом.

 Досвід роботи з комплектації об'єктів будівництва.

 Швидкість та надійність доставки. «АВС КЕРАМІКА» здійснює доставку плитки та сантехніки по всій Україні та у будь-який спосіб.

Сподіваємося, що надана в цій статті інформація була цікавою та пізнавальною і за її допомогою Ви зможете впевнено зробити вибір плитки, яка доставлятиме естетичне та практичне задоволення довгі роки.

Фахівці «АВС КЕРАМІКА» допоможуть Вам у цьому.

Переглянути зразки, замовити та купити плитку Ви можете у нашому салоні за адресою:

м. Київ, вул. Академіка Заболотного,37

ТРЦ АРТ МОЛ (перший поверх)

або на сайті https://abcceramica.com.ua /

За додатковою інформацією про наявність та актуальні ціни телефонуйте:

(067) 328-29-59

(095) 351-67-27

(063) 151-05-05