Починаючи ремонтні роботи більшість з нас розмірковує яку саме плитку використати для оздоблення санвузла. І звісно, що думки про плитку великого розміру приходять до нас в саму останню чергу. Адже всі звикли, що в невеликі приміщення потрібно класти плитку малих або середніх розмірів, але це давно вже не так.
Новітні тренди та модні тенденції в оздобленні санвузлів показують, що в сучасному дизайні розмір приміщення не впливає на формат плитки. Є багато вдалих прикладів використання широкоформатного керамограніту в маленьких приміщеннях.
Тут слід виділити декілька переваг цього матеріалу:
  • Застосовуючи плитку великих розмірів Ви візуально збільшуєте приміщення.
  • Майже повна відсутність швів, при правильно зробленій попередній розкладці, додасть кімнаті монолітності та відчуття цілісності. Також відсутність швів - це додатковий плюс для дотримання гігієни приміщення.
  • Догляд за таким покриттям значно легший.
При бажанні Ви можете зробити якісь акценти використавши плитку іншого кольору або розміру, наприклад з імітацією дерева або мозаїку. Тому сміливо використовуйте широкоформатний керамограніт та насолоджуйтесь отриманим результатом. Ми з радістю Вас проконсультуємо, надамо рекомендації у виборі плитки та допоможемо з доставкою Чекаємо Вас в салоні "АВС КЕРАМІКА" за адресою: м. Київ, вул. Академіка Заболотного,3.