Одним із провідних виробників плитки для підлоги є бренди Церсаніт (Cersanit) та Опочно (Opoczno).

Спеціалісти інтернет-магазину ABCCeramica познайомлять Вас з керамогранітом розміром 42*42 см.

Підлогова плитка під бетон

Почнемо з плитки для підлоги «під бетон». Отже, керамограніт «під бетон»:
  • SNOWDROPS – використання сірого, що створює універсальне тіло для подальшого облаштування інтер'єру, характерне для сучасних просторів. Стилістично доповнює настінну плитку колекції SNOWDROPS.
  • CONCRETE STYLE GREY – сучасна плитка, натхненна бетоном, яка працюватиме в будь-якому інтер'єрі, створеному в індустріальному дизайні або послужить, як поєднуючий фон при змішаному стилі оформлення простору. Як і попередня колекція є плиткою для підлоги для колекції CONCRETE STYLE.
  • FEBE – матова поверхня чудово підкреслює ніжну текстуру цього керамограніту, а морозостійкість дає можливість застосування на зовнішніх ділянках, таких як тераса, веранда чи внутрішній дворик. Кольори – бежевий та темно-сірий.

Підлогова плитка під дерево

Фабрика "Cersanit" виготовляє керамогранітну плитку з імітацією дерева розміром 18,5*59,8 см. При чому лінійка фактур досить широка і дозволяє підібрати плитку під будь-яке інтер'єрне рішення. Завдяки основі з керамограніту, таку плитку можна використати для оздоблення зовнішньої частини будинку - на терасі, сходах, фасаді та інших ділянках, де є потреба у якісному та довговічному покритті. Також дуже часто керамограніт з імітацією дерева використовують не тільки, як плитку для підлоги, а також в якості настінної плитки для виділення окремих зон в приміщенні, наприклад душова кабіна у санвузлі.
  • Колекція SANDWOOD має класичний, теплий колір дерева із красивими виразними сучками.
  • Колекція FINWOOD - витримана в холодних, але елегантних відтінках коричневого кольору. 
  • Колекція ASHENWOOD - керамограніт з ледь помітним взерунком та імітацією, доволі модного тренду, вибіленого дерева.
    Колекція FRENCHWOOD - яскраво виражена фактура дерева в теплих тонах. В колекції є плитка з шевронним малюнком, яка буде доречна як до класичного, так і до сучасного дизайну.
  • Плитка SUARO 42x42 - цікавий погляд на укладання дерев'яної підлоги. Виразна структура дерева додасть затишку приміщенню і буде гарним рішенням для поціновувачів природніх акцентів в інтер' єрі.
  • ROVENA 42x42 - ще одна плитка для підлоги від "Оpoczno" (Опочно), що імітує покриття "Тераццо" в якій присутній декоратавний елемент - Rovena pattern. Це дуже добре коли є необхідність зонувати приміщення не втрачаючи загальної концепції інтер'єру. 
  • Колекція DESTO 42x42 - керамогранітна плитка з імітацією бетону. Створена для інтер'єрів в стилі лофт та індастріал. Має два, класичних для цих стилів, кольори - сірий та графітовий. 
  • CALSTON 42x42 - плитка з доволі цікавою фактурою "під камінь". Чудово поєднується та доповнює життєвий простір з класичним стилем оформлення.
  • Колекція TRENDO 42x42 "Cersanit" - імітує покриття з металу. Це фактура, яку можна вдало використати в більшості сучасних дизайнерських рішень. 
Завдяки плитці для підлоги з імітацією бетону та дерева ви можете створити унікальний та стильний дизайн вашого приміщення, поєднуючи сучасні тенденції з традиційною красою. Обирайте стиль, який вам до вподоби, та насолоджуйтесь комфортом та естетикою в кожному кутку вашого житла.