Останнім часом все більше наших покупців відмовляються від стандартних заводських душових піддонів на користь піддонів з кахлю. Давайте розберемо чому так відбувається?

За тривалий час ми маємо безліч відгуків від наших покупців про доцільність встановлення піддону з плитки для ванної. Нижче приведемо найвагоміші, на наш погляд, аргументи «за».
  • Перше – естетичний зовнішній вигляд. За рахунок різноманітності кольорів , фактур та розмірів плитки можна експериментувати із дизайном, створити індивідуальний стиль. Це великий простір для фантазії.
  • Друга – форма та розміри. Використання кахлю дає можливість зробити піддон будь-якого розміру та форми. Це особливо актуально, якщо площа санвузла мінімальна та на рахунку кожен сантиметр. Форма може бути квадратною, круглою, овальною, трикутною – все залежить від вашого бажання та розмірів ванної кімнати.
  • Третє – стійкість до деформацій. Порівняно з класичними акриловими піддонами, плиткові – більш стійкі. Вони надійніші і не схильні до деформації.
  • Четверте – довговічність. Кахель міцний і може слугувати десятиліттями. Він не жовтіє, не тріскається і набагато довговічніший за акриловий піддон.
  • П'яте – безпека. Плитка виготовлена на основі глини. Природний матеріал є екологічно безпечним, не виділяє токсичних речовин, на відміну від синтетичних матеріалів. Він не горить .
  • Шосте – легкий догляд. Доглядати кахель дуже просто, не потрібно спеціальних миючих засобів. Він легко миється.
Є і недоліки, їх небагато, але не звернути на них увагу ми не можемо. Отже, недоліки:
  1. Обмежений функціонал - конструкція складається з душової лійки, скляних шторок, піддону з трапом. Можливостей по встановленню додаткових функцій (душ Шарко, бічні гідромасажі, озонування, парогенератор і т.д.) немає. Але вони далеко не всім і потрібні.
  2. Підключення до каналізації складніше – усувати засмічення буде важче.
  3. При змінах в інтер'єрі акриловий піддон значно простіше замінити або перемістити на відміну від кахельного, який можна перенести або замінити тільки в процесі капремонту.
  4. Трудовитрати та час на виготовлення значно більші, ніж при купівлі готової душової кабіни з піддоном. 
Як бачите переваг все ж таки значно більше. А при професійному підході до виконання робіт та якісному підборі матеріалів така душова буде довгі роки дарити Вам задоволення від гігієнічних процедур.