Якщо Ви шукаєте і хочете спробувати сучасніший матеріал для покриття підлоги, ніж паркет, ламінат або керамічна плитка, тоді магазин плитки та сантехніки ABCCeramica пропонує Вашій увазі SPC (вінілове) покриття ADO Floor!
SPC (виниловое) покрытие ADO Floor – качество и привлекательный внешний вид
Це ультра модний і відносно новий вид покриття з багатошаровою структурою, що робить вологостійку та міцну плитку. Висока зносостійкість, шумоізоляція, просте укладання без зайвих витрат на клей, підкладку і т.д., а також велика кількість текстур під дерево, камінь та бетон робить вінілову підлогу ADO Floorдуже популярні серед наших клієнтів та користується незмінно високим попитом серед них.
Коротко про виробника. Компанія ADO Floor, заснована в Анталії у 2015 році як частина компаній групи ADO – найбільший турецький виробник підлогових покриттів SPC з потужністю 16 млн. м2 та загальною площею виробництва 660 000 м2.
Продукція ADO Floor, виготовлена за найновішими методами, що поєднує в собі натуральність фактур, унікальні характеристики довговічності із простим монтажем та експлуатацією.
Надалі ми детальніше познайомимо Вас із колекціями SPС покриття ADO Floor.
Ознайомитись з асортиментом можна на сайті
abcceramica.com.ua
Якщо Вас цікавить ціна на ПВХ плитку, дзвоніть:
(067) 328-29-59
Купити плитку та подивитися зразки можна в магазині плитки та сантехніки ABCCeramica на Заболотного,3.
Ми допоможемо з вибором та доставкою.