На вулиці зима, а власникам приватних будинків саме час задуматися, що робити з оформленням прибудинкової території. Як говорить народна мудрість: “Готуй санчата влітку, а воза взимку”. Сьогодні розглянемо один із варіантів потовщеного керамограніту в дизайні “під дерево”.

Как обустроить придомовую территорию

Керамограніт з імітацією дерева - це класичний і актуальний вибір завжди і всюди. Це тренд, який знову і знову повертається до моди, а з появою потовщеної версії активно використовується в контексті оформлення садів та прибудинкових територій. Нове життя в керамограніті “під дерево” вдихнуло ативне і успішне використанняя скандинавського стилю. Більшість архітекторів і дизайнерів віддають перевагу скандинавському стилю за його лаконічність і елегантність, що дозволяє підкреслити стриманість, але в той же час додати затишку в оформлення простору.

Також і для зовнішніх просторів майже завжди використовують керамограніт. Він забезпечує максимальні характеристики, практичний та безпечний для зовнішнього використання. Більшість дизайнерів зупиняють свій вибір на керамограніті ще й тому, що цей матеріал дозволяє ідеально відтворити навіть найменші нюанси при імітації натурального дерева.