Пройшли часи крихітної плитки на стінах і підлозі, тому,  сьогодні ми вітаємо великі керамограніти в житловому інтер’єрі. Плитка великого формату стає все більш популярною, оскільки забезпечує приголомшливий зовнішній вигляд завдяки мінімальним лініям швів. Сильний візуальний ефект цього сучасного стилю є улюбленим для власників будинків та дизайнерів.


Можна вічно вихваляти широкоформатну плитку, але ось найважливіші плюси:

  1. Збільшення відчуття простору. Так само як колір має змогу розширити простір, великий керамограніт здатен візуально збільшити кімнату та створити відчуття величності. 
  2. Широкий спектр використання. Завдяки своїм розмірам керамограніт можна використовувати для оформлення кухонь, спалень, ванних кімнат та фасадів будинків.
  3. Швидке встановлення. Ще одна перевага цього формату – це швидкість встановлення. Чим більший керамограніт, тим менше листів потрібно щоб облицювати кімнату. Завдяки інноваційним методам монтажу, час укладання плитки зводиться до мінімуму.
  4. Відчуття безшовності. Керамограніт, укладений за безшовною технологією, дозволяє практично повністю позбавитися швів, зробити простір монолітним і сконцентрувати увагу на фактурі матеріалу, а не на якості затирання. Логічно, що чим менше швів, тим міцніше покриття й менше місць для утворення цвілі. Приємним бонусом в майбутньому стане значно швидший процес прибирання цих швів. 
  5. Підходить для фасадів. Широкоформатні керамограніти часто використовують при нанесенні покриттів на фасади не тільки через їх розміри, але й через переваги, які вони забезпечують. Ідеально підходить для сучасних та мінімалістичних приміщень, а також для мощення та облицювання екстер'єрів.

Якщо подивитись на все вище сказане, то стає зрозуміло, що крупнокоформатний керамограніт – це найкраще рішення. Адже цією плиткою можна обробляти практично всі приміщення. Вона чудово виглядає як у ванних кімнатах та кухнях, так і у вітальнях та коридорах. Нею облицьовують підлоги та стіни в офісних приміщеннях, медичних та навчальних закладах.  Цей матеріал широко застосовується  для обробки фасадів, технічних будівель, сходів та багато чого іншого.

  Великий вибір різноманітних дизайнів від монолітних плиток “під камінь” до різнокольорових мозаїк, допоможе вам створити саме ту кімнату, про яку ви завжди мріяли, будь то кухня ванна кімната спальня чи дитяча. Також він добре підходить для облицювання підвіконня, стільниць та навіть меблів. Це допоможе не лише зробити вашу кімнату приємнішою, але й більш гігієнічною, адже чим менше стикувань тим менше місць для пилу. Як не крути, та керамічні поверхності набагато легше витираються ніж будь- які інші, що значно скорочує час прибирання.

Тож якщо ви все ще вагались, який матеріал вибрати для покриття вашої поверхні знайте, що широкоформатний керамограніт – це найкраще рішення.